joi, 27 august 2009

ASIGURA-TE CA EXISTA CU ADEVARAT O PROBLEMA INAINTE DE A FACE EFORTURI URIASE SPRE A O REZOLVA !

Un sofer de autobuz a mers ca de obicei la serviciu, si-a pornit bus-ul si a plecat pe traseu.
Nimic deosebit la primele cateva statii: cativa oameni care-au urcat, cativa care-au coborat, cam atat...
 La urmatoarea statie, insa, un tip urias a urcat in bus. Avea cam in jur de 2 m, vreo 130 de kg si o constitutie de luptator categoria grea... S-a uitat spre sofer si a zis: "Big John nu plateste" Apoi s-a asezat. Soferul nostru avea cam 1,60 m, era pirpiriu si bland... Asa ca nu s-a certat cu Big John, dar nu i-a convenit chestia asta deloc.
 Urmatoarea zi se intampla acelasi lucru: Big John a urcat iar in bus, a spus ca nu plateste si s-a asezat. Urmatoarea zi la fel... in urmatoarele, la fel... Pana cand soferul n-a mai rezistat, deja avea insomnii din cauza lui Big John care-si batea joc de el. Asa ca a inceput sa ia lectii de body-building, karate, judo.... Dupa cateva luni, deja era foarte puternic. Dar cel mai important era ca devenise foarte increzator.
Asa ca, intr-o buna zi, cand Big John urca si spuse "Big John nu plateste", soferul se ridica, ii arunca o privire taioasa si racni: "Si de ce nu, ma rog?" Uriasul il privi uimit si raspunse:"Big John are abonament".Morala: ASIGURA-TE CA EXISTA CU ADEVARAT O PROBLEMA INAINTE DE A FACE EFORTURI URIASE SPRE A O REZOLVA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu