vineri, 8 ianuarie 2010

Barbatul casatorit dupa 7 zile...7 luni...7 ani

Dupa 7 zile :
Te iubesc ; Buna seara, iubito ! ; Nu te deranja, vin eu ! ; Draga mea, MAMA ta la telefon ! ; M-am gandit ca un inel ti-ar face placere. ; Nu e grav, nu cred ca pateaza. ; Sunt absolut de acord cu tine ! ; Mmmm, miroase gustos... ! ; Iti sta foarte bine aceasta rochie ! ; Oupsss...cred ca mi-ai stricat hard-discul calculatorului, draga mea... ; Hm...ce parfum provocator ! ; Draga mea, ti-am inchiriat filmul tau preferat. ; Ah, nu, seara asta o petrecem in doi !
Dupa 7 luni :
Sigur ca te iubesc ; Salut, ai avut o zi buna ? Vrei sa vin ? ; Ridica receptorul, e pentru tine ! ; Un vas e tot timpul util ! ; Fii mai atenta, te rog ! ; De data asta ai avut dreptate ! ; Ce avem la cina ? ; Iarasi o rochie noua ? ; La naiba, puteai fi mai atenta, totusi ! pfff... ; Se simte puternic colonia ta ! ; Esti sigura ca vrei sa vizionezi asta ? ; Te deranjeaza daca Robert ramane la cina ?
Dupa 7 ani :
Daca nu te iubeam, de mult plecam, nu ? ; Salut, a adus ceva postasul ? ; Deci, sa vin ? ; TelefooOOOoonul, la naiba ! ; Tine banii, cumpara ce-ti place ! ; La naiba, tare neindemanatica mai esti ! ; Esti nebuna sau ce ? ; Pfff...iarasi paste ? ; Cat costa rochia ? ; Sa nu te mai vad niciodata in preajma calculatorului meu ! ; La naiba, iar te-ai dat cu insecticid ? ; Deci, in seara asta e footbal si sa nu aud altceva ! ; In seara asta vin la masa 10 prieteni, sunt toti tipi de gasca, ce naiba !


Reteta pentru un An Bun


 Se iau 12 luni si se curata foarte bine de amaraciune, mandrie, ura, invidie, frica, irascibilitate si stres.         Se imparte fiecare luna in 28-31 zile, dupa caz, astfel ca proviziile sa ajunga exact 1 an ! Fiecare zi se prepara separat: 1 parte munca, 1 parte liniste, 1 parte umor. Se mai adauga 3 linguri optimism, 1 lingurita toleranta, un praf de bun simt si... o picatura de speranta ! Peste aluatul astfel obtinut se toarna apoi dragoste din belsug... Preparatul gata facut se aseaza pe farfurie si se impodobeste cu frunzulite de curaj si incredere in sine. Se serveste zilnic, cu bucurie, alaturi de ceasca de cafea din fiecare dimineata !                           Prezenta reteta nu se compenseaza, ea este gratuita si se transmite liber de la om la om, insotita de urari, dupa gust.