vineri, 1 octombrie 2010

Si blondele se pensioneaza la 65 ani ?!!!Numar de inmatriculare nou in BucurestiCe parere aveti ? Este foarte probabil ca proprietarul sa fie inginer !

Din partea mea, nota 10 pentru imaginatie/subtilitate !
SUPER TEORIE !!!


Turma de bivoli se deplaseaza intotdeauna cu viteza celui mai incet bivol din turma. Cand turma este vanata,de obicei este ucis cel mai slab si mai din urma bivol. Aceasta selectie naturala este benefica turmei ca intreg, pentru ca astfel, prin eliminarea celor mai slabi membri, se imbunatatesc viteza si sanatatea turmei.

Cam in acelasi mod, creierul uman poate opera doar atat de repede cat ii permite cea mai slaba celula. Consumul de alcool, dupa cum se stie, omoara celulele creierului, dar in mod normal prima data omoara celulele cele mai slabe. In acest mod, consumul regulat de bere distruge cele mai slabe celule cerebrale, facand creierul o masina mult mai rapida si mai eficienta. Acesta este si motivul pentru care, intotdeauna te simti mai destept dupa cateva beri...

Weekend placut !

Glume, glumite...

*      De ce au blondele scris un "A" deasupra patului ?
        Sa nu uite textul in timpul orgasmului !


*      La piata, Ion vinde un cocos. Se apropie un cumparator:
        - Cat ceri pe el ?
        - Trei sute de mii.
        - Da' gainile le calca ?
        - Calca gaini, rate, gaste, curci, . si cainele, . si porcu' !
        - Pai de ce il vinzi ?
        - De la o vreme se uita lung si la mine......*       Semn rau - sa te duci noaptea in padure in portbagajul unei masini.*       Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj !*       Savantii au ajuns la concluzia ca cele mai multe vitamine se gasesc in farmacie...*        Se spune ca cea mai mare curva de pe Pamant ar fi SPERANTA. Toata lumea traieste cu ea....*        - Doctore, ce aveti pentru ridurile mele ?
          - Cel mai mare respect !*        - Dom' doctor, sa stiti ca barbatul meu ma inseala !
          - De unde stiti?
          - Am patru copii si nici unul nu seammana cu mine !*        "Alegerile sunt procedeul prin care oamenii liberi isi aleg stapanii." (Timon din Paris )*         Dragostea e oarba, dar casatoria ii reda vederea.*          Dupa o cina selecta la niste cunoscuti, sotia ii spune sotului :
            - Dragule, nu ti-a fost rusine sa te duci de cinci ori cu farfuria dupa mancare ?
            - Nu, draga, de fiecare data eu spuneam ca este pentru tine..*           Femeile sunt ca medaliile olimpice: trebuie sa lupti pentru ele, apoi iti atirna de gât o viata intreaga.*           Tatal vine de la cresa cu copilul, mama îsi pune mîinele in cap:
             - Ma, asta nu-i copilul nostru!
             El, mirat :
             - Ce importanta are, mâine tot la cresa îl duc.*           Pai...Sunt suparat, ca nu mi se mai scoala de vreo zece ani...
             - Oh!... Sa bat in lemn, mie numai de vreo cinci !*           In multime, la intrarea intr-o manastire, se aude un strigat:
             - Fratilor, eu merg ! Eu merg din nou pe picioarele mele !
             - Spune, cum s-a produs minunea ?
             - Mi-au furat masina !*            Mai rau decat o pietricica in bocanc poate fi doar un firicel de nisip in prezervativ !*            Vechi proverb tibetan: Daca femeia ar fi buna, si Dumnezeu ar avea una.*             Intrebare la Radio Erevan:
               - Este adevarat ca, in urma dezastrului de la Cernobal, toata conducerea centralei s-a sinucis ?
               - Da, in afara secretarului de partid, care nu a fost gasit acasa