luni, 11 ianuarie 2010

Femeile...


De ce nu sunt femeile egale cu barbatii

Statistic, numarul barbatilor si al femeilor de pe planeta este aproape egal. In conditii normale, fiecarui barbat ar trebui sa-i corespunda o femeie si invers: in fapt, lucrurile nu stau deloc asa, pentru ca:

1. Din numarul total al femeilor, cateva procente sunt frigide,iar alte cateva procente sunt lesbiene.
2. Un sfert dintre ele - si ar vrea - si n-ar vrea.
3. O parte sunt femei singure, cu pisica, trecute de 30 ani, care, in timp au dezvoltat fixatii netratabile.
4. 10% considera sexul oral ca fiind ceva injositor, iar 25% nu pot face sex oral daca nu iubesc persoana.
5. Can 2% nu ies cu tipi care nu adora filmul finlandez.
6. 50% dintre femeile care nu fumeaza iti pretind de la prima intalnire sa te lasi de fumat : normal, daca n-au reusit sa te sperie cancerul si infarctul, spaima ca o tipa pe care n-o cunosti n-o sa mai iasa cu tine...clar o sa te faca sa te lasi.
7. Sa amintim si de femeile grase, urate, proaste, lenese si care castiga putin: logic, n-ai nici o sansa la ele daca nu arati foarte bine, n-ai casa, masina scumpa, nu castigi o multime de bani, nu faci piata , nu duci gunoiul, nu speli vasele si nu gatesti excelent.
8. Alte cateva procente sunt femei care dimineata isi inchipuie ca sunt prietena ta.
9. 2% cauta o relatie stabila, dar sunt de parere ca asta nu le obliga sa renunte la cei doi, trei tipi cu care fac sex de 3 ani.
10. Scazandu-le din numarul total al femeilor pe cele de la punctele 1-9, s-ar putea sa mai ramana doar una. Una singura, in toata lumea. Si asta sa vrea sa se marite cu tine si sa-ti toarne niste plozi.


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu